Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sharpey a její báječné dobrodružství

7. 8. 2011
POZOR!

Máme tu novinku,možná to už někdo ví,ale chystá se nový film s Ashley Tisdale v hlavní roli.Celý film "Sharpay a její báječné dobrodružství" se točí kolem Sharpay Evansové (Ashley Tisdale) a kolem jejího pejska Boie. Sharpay jede vstříct svým muzikálovým touhám na Brodway a dokázat tak, že je schopná muzikálová hvězda. Sharpay je ale v šoku, když casting nevyhraje ona, ale její pes Boi. To ale Sharpay odloží stranou, a rozhodne se, že ze svého psa udělá nejlepší psí muzikálovou hvězdu. Film má premiéru v České republice 10. září 2011.

Já osobně se na tento film už moc těším,protože v "High school musical" se mi Ashley moc líbila.A co vám?Budu ráda když mi vaši odpověď napíšete do komentářů !

 

A tady pár foteček z filmu......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Arrive at Your Blood Stress Checked

(Azodgityidiomb, 8. 10. 2018 8:29)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-ligne-tram/

Pongy chief blood arm-twisting symptoms

(ARoodayped, 30. 7. 2018 4:30)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-feminin-avis-lille/

film

(Janička, 3. 9. 2011 18:32)

Když tady máte webovky tak sem můžete dát ten film .
Sharpay a její báječné dobrodrušství by tuhle stránku udělalo více navštěvovanou.

Re: film

(debilina, 7. 1. 2012 20:10)

je to debilina

o tebe ...

(kristian cervena a mariana malarova :, 7. 1. 2012 17:01)

si taka pekna a este krasna preco raz neprides na sk ... a uvidis tu krasu vo vt... je to naj mestecko prid na nase narodky PS" zboznujeme ta cmuq